dimarts, 18 d’octubre del 2022

EINES ONLINE PER A CREAR PLANTILLES

STENCILCREATOR

Stencilcreator és una de les millors opcions per a convertir fotos online a plantilles. Genera diferents opcions de sortida en un sol clic. A la vegada, es poden fer altres modificacions com establir el nombre de capes per a la plantilla de sortida, el nivell de suavitat, ajustar el contrast, afegir filtres digitals, to, saturació,etc.




Un cop haguem fet els canvis, podrem actualitzar la imatge d’entrada per a visualitzar la vista prèvia de la plantilla i veure com queda al final. A més, també tenim la possibilitat de clicar en un botó i comparar ambdós fitxers.


RAPIDRESIZER


Aquesta és una aplicació senzilla a la vegada que útil per a convertir fotos en plantilles i posteriorment plasma-les en altres superfícies. Ens permet carregar imatges en format JPG o PNG, per a després provar les diferents opcions disponibles per a convertir la foto en patrons en blanc i negre. A més, hi ha funcions per ajustar la relació de contrast,… canvis que es van produint en temps real a mesura que els anem fent.


STENCIL GRAFFITI CREATOR


Aquesta és una aplicació que converteix una foto en una plantilla d’impressió amb diferents estils disponibles, tant pel fons de la imatge, com per a la mateixa imatge. A més, també podem utilitzar algunes funcions en format pintura en aerosol per a donar un toc de graffiti a la plantilla. Un cop acabat, guardem la imatge resultant amb una imatge JPG.